VAELLUKSET

3-10.8.2019
HETTA-PALLAS KLASSIKKOVAELLUS

Pallastuntureiden kansallismaisemissa taivallettava Hetta-Pallas on vaellusreittien klassikko. Henkeäsalpaavat tunturit ja kauniit kurut tulevat tutuksi tällä Suomen vanhimmalla vaellusreitillä. Sopii hyvin myös aloittelijoille, koska ennen vaelluksen alkua ja sen aikana hiomme retkeilytaitoja.

3-10.8.2019
Hinta 450€/hlö. 
 
sis. kuljetukset Tampereen seutu – Hetta – Tampereen seutu
(mahdollisuus päästä kyytiin myös matkan varrelta), opastuksen sekä 2 yöpymistä ennen vaellusta sisätiloissa + 1 yöpyminen + sauna vaelluksen jälkeen.
 

Mukaan vaellukselle tarvitset: omat “sisäänajetut” vaelluskengät, rinkan, makuupussin/alustan.

Järjestäjän puolesta saat tarvittaessa lainaan teltan, keittovälineet ja opastusta muonitukseen ym.

Lähtö 4.8 aamuyöllä Tampereelta. Ajomatka Oulun ja Tornion kautta Enontekiölle.

Perillä majoitumme Hetan kodalle, jossa majoitumme mökkiin (yhteismajoituksessa; kahden hengen makuuhuoneet ja yhteinen keittiö, sauna sekä oleskelutilat).

SU: Suunnitellaan yhdessä tulevaa vaellusta, käydään läpi varusteita, tehdään viimeiset ruokahankinnat ja vieraillaan Tunturi-Lapin luontokeskuksessa.

MA: Vaellus alkaa venekyydillä Ounasjärven yli.

MA-PE: Seuraavien päivien aikana kuljemme n. 55km läpi kauniiden tuntureiden ja kurujen. Matkan aikana hiomme retkeilytaitoja, kartanlukua, suunnistusta ym. Yövymme pääsääntöisesti teltoissa, mutta matkalle osuu myös lukuisia autiotupia sekä mahdollisuus saunomiseen.

PE: Saavumme Pallakselle. Sauna, ruokailu ja yö “sängyssä”.

LA: Kotimatka

Osallistujalla tulee olla voimassaolevat vakuutukset omasta takaa (tapaturma/matka). Retkellä on voimassa järjestäjän toiminnan vastuuvakuutus.
 

Varausmaksu on 50€ ja loput maksetaan noin kuukausi ennen retkeä. Matkanjärjestäjällä on oikeus perua matka, mikäli osallistujamäärä ei täyty (6hlö).

Mikäli retki peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, on matkustaja oikeutettu saamaan koko maksamansa summan välittömästi takaisin.

Jos matkustaja on maksanut varaussumman, on hänellä oikeus perua matka: ylivoimaisen esteen, oman, matkakumppanin tai läheisen sairauden ym. takia, terveys-/turvallisuusriskin takia, matkanjärjestäjän tekemien muutosten takia. Tällöin varausmaksu maksetaan välittömästi takaisin.

Ilman erityistä syytä perutusta matkasta matkustaja menettää varausmaksun ja sitä enemmän, mitä myöhemmin hän ilmoittaa peruutuksestaan.

Peruuttamisesta on ilmoitettava mahdollisimman nopeasti.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET

puh. +358 50 3771 572

fourseasonsoutdoors@elisanet.fi